april 13, 2016

Om mig

Drone/fotograf og meget mere!

Jeg er Christina Simonia og er fotograf og dronepilot med base i Esbjerg.

Hele Danmark er min arbejdsplads.

Jeg bor i Esbjerg og brænder for foto og video. Så meget at jeg har investeret megen tid og penge i den nye drone trend.
Udover at fotografere til presse, events, portrætter og meget andet på jorden, benytter jeg mig også af luftrummet med min drone, som er en Inspire 2 Pro (Læs mere om min drone her). Her skaffer jeg helt unikke fotos/videoer fra luften med min drone. I Esbjerg ligger mit studie, men det betyder ikke at der er grænser for, hvor projektet skal foregå for mig, mine kameraer og drone.

En agil virksomhed

Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og er ovenikøbet uddannet indenfor den. Det du får fra mig i mit studie i Esbjerg, eller landet over, er et meget personligt setup. Der er ikke andre end mig, der har indflydelse på projektet og jeg kan tilpasse mig hurtigt. Dette er både før og i løbet af projektet, for at at få det færdige projekt til at være ligesom du vil have det. For mig er det vigtigt, at du er tilfreds med produktet.

Prioritet på kvalitet

Med en professionel baggrund, erfaring og tilgang, kan jeg roligt sige, at du får super høj kvalitet for pengene hos mig. Udover at være meget agil, er jeg også en der er til at stole på, især i forhold til deadlines og generelt kvaliteten af produktet, samt pris. Prisen er efter aftale og alt efter omfanget af projektet osv.

Så hvis du har brug for drone eller kamera, vil jeg med glæde stå til rådighed for dig. Kontakt mig for mere information på Christina@iluften.dk eller tlf: 28912227.